Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
лимонови кори

Лимонови корички

Лимоновите корички са тънки ивички от кората на лимон, които се използват за приготвянето на печива, различни десерти или сладка. Те дават баланс на вкуса със своите сладко-кисели нотки. А ето как можете да си ги приготвите сами.

Стъпка 1

Важно е да намерите лимон или портокал със здрава и нетретирана с химикали кора. Защото кората е вашият основен материал.

Стъпка 2

Измийте цитруса с гореща вода и го подсушете с кърпа.

Стъпка 3

С помощта на белачка внимателно отделете тънки ивички от кората. Нарежете на по-малки парченца, ако рецептата изисква това.

 

 

 

бита сметана в купа

Как се прави бита сметана

Битата сметана е магичната добавка, която може да промени много вкуса на кафето, сладкиша или сладоледа!
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта